Cookies - Cookies - Бисквитки и дребни сладки Cakes - Cakes - Торти Catalogue - Каталог This is me :) Това съм аз ... My recipes Christmas and New Year Коледа и Нова година Pan and mass - Хляб и тестени savory how old is china anne mcclain 2013 recipes Desserts how old is china anne mcclain 2013
Ingredients: how old is china anne mcclain 2013 Minced beef / I mixed some piquillo peppers 300g / put strips how old is china anne mcclain 2013 of roasted Bacon / 1 package sliced cheese and a half / three slices 2 Potato Onion / a can of fried onions Hida / 3 Egg
We covered a rectangular mold dangling strips out. Substance put a layer of ground beef with salt. / I the macerate with spices, nutmeg, oregano, pepper and cumin, which I enjoy watching mucho.Тambién meat mix with beaten egg to leave juicier and a few peas /. On the meat, place a layer of peppers. About peppers, sliced cheese.
To prepare the part of the tortilla. how old is china anne mcclain 2013 In a bowl or in a microwaveable bag, put the cut up potatoes tacos, salt, oil chorrin and a tad of water. The we put 5 minutes at full power microwave. At the end check if they are missing a couple of minutes. Mix these potatoes with the three beaten eggs and can of fried onions.
What pour over peppers and cheese, closed with strips of bacon and bake for about 30-40 minutes, if too much is roasted bacon above, we cover them with paper Albal. When finished, unmold onto the tray and gratinamos for "churrascar" the bacon out.
Продукти: Около 300 гр. бекон, нарязан на тънки филийки 250 -300 гр. кайма 2 средни по големина how old is china anne mcclain 2013 сварени картофа, нарязани на кубчета 3 яйца Около 200 гр. кашкавал, нарязан на тънки парченца или топено сирене 2-3 печени, how old is china anne mcclain 2013 обелени и нарязани червени чушки Сол, черен пипер 1 с.л. зехтин или олио, нарязан магданоз how old is china anne mcclain 2013 грах / по желание /
1. На дъното на леко намаслена кексова how old is china anne mcclain 2013 форма се подреждат парченцата бекон. 2.Каймата how old is china anne mcclain 2013 се подправя с черен пипер и сол, омесва се с яйцата, сварения предварително грах и нарязан магданоз .Слага се върху парченцата бекон и се притиска хубаво с длан. 3.Върху каймата се монтират парчетата кашкавал или топено сирене. 4.Идва ред на печената чушка. 5.Яйцата се разбиват, how old is china anne mcclain 2013 смесваат се с нарязаните сварени картофи.Сместа се посолява и излива върху подредените вече продукти. 6. Формата се покрива с парченца бекон и ястието се пече в умерена фурна около 40 минути.След това се обръща в голяма how old is china anne mcclain 2013 плоска чиния.
Email (required) (The address is not made public)
"I never heard the word" escape "without a quicksilver blood, sudden expectation, how old is china anne mcclain 2013 an attitude of flight." Emily Dickinson .......................... "Не съм чувала думата" бягство "без да ми пламне кръвта. Едно внезапно очакване- усещане, че летя. " Емили Дикинсън Страници Cookies - Cookies - Бисквитки и дребни сладки Cakes - Cakes - Торти Catalogue - Каталог This is me :) Това съм аз ... My recipes Christmas and New Year Коледа how old is china anne mcclain 2013 и Нова година Pan and mass - Хляб и тестени savory recipes Desserts how old is china anne mcclain 2013 Email Subscription
MTWTFSS January 2009 Dec February 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Последни публикации Моята лазаня Болонезе / My lasagna Bolognese Cake San Marcos Ablóndigas sauce / Кюфтенца в сос King cake Highest Rated
A% d bloggers like this:
No comments:
Post a Comment